fredag 22 oktober 2010

Erik Franssons valanalys

Erik Fransson arbetar i dag som IF Metall ombudsman och ser hur den gångna mandatsperiodens politik slår både på sin hemkommun Väservik men också på hur det förändrar villkoren för medlemmarna i IF Metall. Ursprungligen från Gotland. Bloggar på "Frasse(s) funderingar".

1 kommentar:

  1. Du avslutar din fyra-sidors analys med ett du tror att ni förlorade på att kritisera den borgliga politiken mer än att föra fram er egen. Men varför ägnar du då 3.5 av 4 sidor åt att just kritisera Moderaterna? Hur dom egentligen bara har förnyat ytan och hur Reinfeldt har ett betydligt bättre renommé än han borde ha o.s.v. Jag tror att det är för att debatten från S ser ut just så som ni kommer förlora även 2014.
    Sen måste ni sluta bortförklara Sahlins usla förtroende med en mosa-Mona-kampanj. Hon har aldrig haft något förtroende.
    Hela partiledningen, inklusive Sahlin, måste bytas ut. Det är dags att inse det. Min personliga favorit är Mikael Damberg. Ge honom mandat att förändra partiet, från grunden, och plocka in en helt ny ledning så tror jag att han kan göra en Reinfeldt och vinna 2014. Jag är dock rädd att ni inte kommer mäkta något sådant.

    SvaraRadera